Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρά βασισμένη στο Roadmarks του Roger Zelazny ετοιμάζει για το HBO ο George R.R. Martin

*
Αν και οι πιέσεις προς τον George R.R. Martin να τελειώσει το A Song of Ice and Fire είναι αρκετές, ο ίδιος πήρε την απόφαση να δουλέψει πάνω στη μεταφορά του Roadmarks στο HBO. Η νέα σειρά θα είναι επιστημονικής φαντασίας και θα βασίζεται στη δουλειά του Roger Zelazny, ο οποίος είχε και φιλική σχέση με τον Martin. Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο, ο οποίος για μήνες έλεγε ότι εργάζεται για μια σειρά του HBO που δεν θα έχει σχέση με το Game of Thrones. Η ώρα της αποκάλυψης ήρθε και το Roadmarks βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης, χωρίς να υπάρχει κάτι παραπάνω να ειπωθεί αυτή τη στιγμή για το καστ ή την ημερομηνία πρεμιέρας. Στη φάση αυτή, ο Martin εργάζεται με την Kalinda Vazquez (Star Trek: Discovery, Fear the Walking Dead) για τον πιλότο και ανέφερε πως θα συμμετέχει μόνο ως executive producer αν δώσει το κανάλι το πράσινο φως. Showrunner θα είναι η Kalinda.



Η ιστορία του Roadmarks καλύπτει έναν κεντρικό αυτοκινητόδρομο που ενώνει όλες τις πραγματικότητες και τους χρόνους, με κάθε έξοδό του να οδηγεί και σε κάτι διαφορετικό στο παρελθόν ή το μέλλον. Ο πρωταγωνιστής Red Dorakeen χρησιμοποιεί στην ιστορία αυτόν τον αυτοκινητόδρομο για να ταξιδέψει στην ιστορία. Το Roadmarks ήταν προγραμματισμένο να γίνει σειρά βιβλίων, αλλά ο Zelazny πρόλαβε να γράψει μόνο το πρώτο από αυτά. Ο Martin από την άλλη βλέπει αρκετές προοπτικές στο έργο και θεωρεί ότι το HBO μπορεί να τον βοηθήσει να το επεκτείνει. Πάντως, η πρώτη εκτίμησή του είναι πως θα δούμε δείγματα του Roadmarks το νωρίτερα σε ένα με δύο χρόνια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*